Werkwijze

Eerste consult

Een eerste consult begint met een uitgebreid en zorgvuldig intakegesprek. Een klik, een goed gesprek is de basis voor de vervolgbehandelingen. De tijdsduur van gesprek en de individuele situatie van de klient zijn bepalend en kunnen heel verschillend zijn. Het intakegesprek op zich kan al veel boven halen. Ik zorg voor voldoende tijd om te ervaren wat een behandeling met je doet. Tijdens en na deze eerste sessie kunnen er al reacties optreden.

Vervolgbehandelingen

Op basis van de intake en jouw reacties en ervaring gaan we in een tweede sessie samen kijken wat het beste bij jou past.  Afhankelijk hiervan, maar ook door latere reacties kan zonodig en te allen tijde bijgsteld worden. Meerdere vormen van Reflexologie kunnen deel uitmaken van behandeling(en) en geven extra mogelijkheden. Mijn handen volgen mijn gevoel.

Het is aan te bevelen om na een eerste sessie een paar weken achter elkaar te komen. 

Tijd en aandacht

Vergrijzing en de groeiende druk op onze Reguliere Gezondheidszorg vragen soms voor de broodnodige aanvulling vanuit de Complementaire Zorg.

Professionaliteit en persoonlijke aandacht staan bij mij voorop. Voldoende tijd te kunnen nemen is daar een essentieel deel van. Een vervolgbehandeling begint met aandacht voor eventuele reacties op een vorige behandeling. De duur van een behandeling kan een uur zien, maar de klient kan ook kiezen voor anderhalf uur. Dit is de daadwerkelijke behandeltijd. Daarna  neem krijg je rustig de tijd om bij te komen. 

Juist omdat veel klachten en kwalen ontstaan door stress, door onvoldoende aandacht voor eigen gezondheid en welzijn, kan het nuttig zijn om te kiezen voor een therapie waarin het woord “haast” niet van toepassing is. Mijn werkwijze is hier op afgesteld.