Kinderen en Reflexologie

Klachten die met name bij kinderen behandeld kunnen worden zijn ADHD, maar ook slecht slapen, darmklachten, problemen met de luchtwegen, hoofdpijn, lusteloosheid, vermoeidheid, vaak ziek en/of verkouden zijn.

Kinderen reageren snel

Meerdere behandelvormen

Kinderen met autisme of heel drukke kinderen, kinderen waarvan een vorm van ADHD mogelijk is vastgesteld reageren goed op reflexzonetherapie. Vaak zijn andere, hierboven genoemde klachten gerelateerd aan ADHD. Hiervoor gebruik ik meestal een verkorte Metamorfosemassage op de voeten die ik na enkele behandelingen ook ouders op een eenvoudige manier kan aanleren als zij daar gevoel voor hebben.

Afhankelijk van de klachten kan ik bij (te drukke) kinderen ook kiezen voor een korte hoofd-/nekmassage, aangevuld met voetreflexologie. Het vermindert prikkelgevoeligheid, geeft rust en zelfvertrouwen, het ontgift het lichaam en heeft een harmoniserende werking op organen.

Omdat deze behandelingen met kleren aan gegeven worden, werkt het laagdrempelig. Met name voor kinderen is een prettige bijkomstigheid.

Voor kinderen is een kortere behandelduur gewenst. Tarieven worden hierop aangepast.