Voeding

Opleiding Orthomoleculair Voedingscoach 2022 – 2023

De reden voor deze opleiding

Als Reflexzone- en Regenesis-Healingtherapeut kan ik prachtig werk doen. Soms met ongekende en verrassende resultaten. Ik besef echter steeds vaker dat Bewustzijn, Leefstijl en Voeding daarbij regelmatig een ontbrekende factor is. Zo jammer, het kan namelijk heel veel toevoegen aan mijn Behandelsessies. Mijn bewustzijn hierin is tijdens jarenlange ervaring in mijn praktijk meer en meer gegroeid. Door deze studie wens ik mijn cliënten hierin ook meer bewustwording toe met uiteindelijk een nog beter en vooral duurzaam resultaat.

Het eersste deel van de opleiding ging voornamelijk over voeding. Wat is er goed, wat er beter kan. Maar ook waar moeten we op letten, wat kan er gigantisch mis zijn met voedsel. Hoe ontstaan de tekorten in ons lichaam ondanks overvloed in de schappen van de supermarkt

Het tweede deel gaat over verdieping. Wanneer en hoe kun je tekorten aanvullen met de juiste voeding en / of supplementen. Deze studie heb ik afgerond in maart 2023.

Maar klaar is nog niet klaar. Het instituut Evenwijs is net een snoepwinkel. Een gezonde snoepwinkel. Je wilt steeds meer. Nog niet verzadigd. Een volgende lesdag staat al weer gepland.

Workshop Allergie-weg

Enkele modules afgerond

Nadat ik enkele modules had afgerond, met de toen opgedane kennis al mooie dingen gezien. Bijvoorbeeld een mevrouw met o.a. Artrose: naast de Reflexzonetherapie is zij heel stipt met de adviezen aan de slag gegaan en … kan na enkele sessies al veel gemakkelijker lopen en nauwelijks nog pijn bij het opstaan. Heel blij … wij allebei!

Losse workshops zoals o.a. Allergie-weg en steeds weer nieuwe uitdagen worden aangeboden bij Evenwijs. Soms letterlijk smullen: een kookworkshop bijvoorbeeld was echt een feestje.