Verschillende behandelingen toegelicht

De Kracht van Integrale Reflexzonetherapie: de combinatie van ontspanning, doorbloeding en bovenal ontgiften en afvoeren. Vooral ook tijd en aandacht voor de klient. Dit geldt voor alle therapievormen.

Combinatie van behandelingen mogelijk

Voetreflexzonetherapie is / was mijn basis. Hand- en oorreflexologie kunnen hiermee worden gecombineerd en / of worden toegepast.

Meerdere lichaamsgerichte Therapievormen kunnen apart of in combinatie toegepast worden. O.a. met Regenesis-Healing, mijn meest recente opleiding. Tevens mijn grote favoriet. Deze vorm is heel uitgebreid en ik heb hier ruim voldoende tools voor een lange sessie.

Voeding lijkt geen lichaamsgerichte vorm van therapie zou je denken. Maar … met gezonde voeding en een  bewuste leefstijl als ondersteuning scoor je toch echt wel meer effect.

Elke behandeling is anders

Een eerste consult begint met een intake. Bij een intake behoort (eigenlijk) een behandelplan, maar vaak loopt het anders. De behandeling is gericht op de klacht van de klient en aangepast aan het moment. Mijn handen volgen mijn gevoel. Gevoel is steeds mijn beste richtlijn. Mijn jarenlange ervaring doet de rest.

Balans voor lichaam en geest

Welke (combi) van deze behandelingen we ook voor kiezen, ze worden als heel ontspannend ervaren en geven je de kans om op een prettige manier balans te vinden voor lichaam en geest. Vaak verloopt het proces van deze behandelingen heel geleidelijk en kom je bijna ongemerkt uit op een gevoel van welzijn in een lichaam dat steeds flexibeler en soepeler wordt. Dus gezonder!