Regenesis-Healing

Mijn meest recente opleiding: Regenesis-Healing. Mijn meest favoriete behandelmethode. Een extra mogelijkheid om te combineren en te verbreden. Wat een verdieping van wat er al was. Maar ook: wat heb ik genoten van deze opleiding. Spirare meer dan Voetreflex, werd mede hierdoor meer nog dan het al was. 

Trots

Regenesis-Touch

Deze Introductiemodule is de basis voor de opleiding Regenesis-Healing. Na deze eerste kennismaking hoefde ik niet lang na te denken. Ik ging er vol voor. De rest zou best pittig worden. Maar het voelde als op mijn lijf geschreven. Doen!

Tijdens de Introductiemodule ging het eerste thema over het leren toepassen van energie. We kregen een fijne CD met oefeningen mee naar huis. Door  praktijkervaring en andere opleidingen was werken met energie voor mij reeds bekend terrein. Dus heel fijn.

Het belang van het zogenaamde “uitlijnen” van de wervelkolom was het tweede item waar we mee aan de slag gingen, een eye-opener voor mij. Klachten veroorzaakt door een verstoring van m.n. in het atlas-draaierreflexsysteem (de bovenste twee wervels vanaf de schedelrand) maar ook het corrigeren van een slechte houding of verstoringen van de gehele wervelkolom leidden tot verbluffende resultaten. Ik kon na deze module er zo mee aan de slag in mijn Praktijk.

Regenesis-Healing

In vier van de uitgebreide blokken met vervolgmodules werd ons heel wat kennis aangeboden. Het ging over o.a.: hoofdpijn, lymfe, trauma’s, allergieen, reuma. Verder over organen, klieren, hormonen, botten en gewrichten, spieren. Een scala aan ziektebeelden waar we mee aan de slag konden. Een vijfde extra module was coaching, ook heel veel van geleerd.

Aan de slag met de opdrachten tussen de blokken door, tijdens de vele oefendagen en na het afronden van de modules. Het bleek een echte “doe-opleiding”. De opdrachten waren niet mals, maar oh zo leerzaam. Zeker mijn ding om “aldoende” te leren.

Acht studiecasussen van gemiddeld zes behandelingen uitwerken. Op de oefendagen acht keer een medestudent behandelen en behandeld worden: verslagen maken en feed-backs geven.

We kregen ruimschoots de tijd voor het afronden van deze studie. Mochten op onze eigen tijd de Certificering als Therapeut aanvragen om aan te tonen “de competentie en vaardigheden te bezitten op het niveau van Regenesis-Healing Therapeut”.

Voor mijn studie, de vele opdrachten, een “interview” halverwege en mijn laatste “interview” op 11 mei 2022 werd ik ruimschoots beloond door mijn beide docenten van de Quantum Academy Nederland, Gerdo en Jeannette.

Een extra beloning door deze twee lieve mensen was de fijne aantekening:
“Het is echt indrukwekkend wat een mooie dingen je laat gebeuren met je energiewerk! Wij zijn er erg trots op om je deze certificaten te mogen overhandigen en wensen je veel succes met je mooie werk.
Hartelijke groet, Gerdo en Jeannette”.
Wat een cadeautje