Nek- en Schouderklachten

“Veel mensen worden ziek omdat ze het te druk hebben. Anderen hebben het te druk om ziek te zijn”

Herken jij jezelf in deze tekst. Beweeg je te weinig in combinatie met teveel computerwerk, teveel stress of zorgen misschien. Jij maakt je te druk. Je gaat altijd maar door. En dan is het opeens “au”. Het is raak.

We zullen doorgaan …

Op een prettige manier aanpakken

Eén van deze items zou zomaar de reden kunnen zijn voor je nek- en schouderproblemen. Wil je dit op een prettige manier aanpakken. Lees dan verder!

Ik kan bij jou één van de genoemde Therapievormen inzetten. Mogelijk een combinatie van deze mogelijkheden. Het kan ook nodig zijn om af te wisselen. Samen komen we hier wel uit. Kom ervaren hoe deze klachten aanzienlijk kunnen verminderen of oplossen. Het gaat hierbij om activeren, ontspannen en loslaten. Een echt verwenmoment voor jezelf doet al wonderen. De volgende dag ga je mogelijk weer ontspannen naar je werk!

Ik heb het niet zo op protocollen: liever laat ik mijn handen mijn gevoel volgen, mijn ervaring en opgedane kennis doen de rest. Deze “methode” werkt het beste.