Behandelingen

De Kracht van Integrale Reflexzonetherapie: de combinatie van ontspanning, doorbloeding en bovenal ontgiften en afvoeren.

Combinatie van behandelingen

Voetreflexzonetherapie is mijn uitgangspunt. Maar afhankelijk van de klachten kan hand- en/of oorreflexologie worden toegepast. Meerdere hieronder genoemde lichaamsgerichte vormen van Integrale Reflexzonetherapie kunnen apart of in combinatie toegepast worden. Lymfedrainage als een aparte, zeer ontspannende behandeling kan ook als afronding of in combinatie worden ingezet.

Elke behandeling is anders

Elke behandeling is gericht op de individuele klient en tevens aangepast aan het moment. De beste richtlijn is mijn gevoel. Ik maak bij een intake altijd een behandelplan, maar als het anders loopt volgen mijn handen altijd mijn gevoel.

Balans voor lichaam en geest

Deze behandelingen worden als heel ontspannend ervaren en geven je de kans om op een prettige manier balans te vinden voor lichaam en geest. Vaak verloopt het proces van deze behandelingen heel geleidelijk en kom je bijna ongemerkt uit op een gevoel van welzijn in een lichaam dat steeds flexibeler en soepeler wordt. Dus gezonder!